Възпитаници на ОУ „Мати Болгария“ с десетки купи, медали и грамоти, спечелени през годината – Видео

Изявени ученици – спечелили десетки купи и медали от участието си в олимпиади, конкурси и спортни състезания, награждава училищното ръководство на ОУ „Мати Болгария“  на празничния 24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, българската просвета и култура и славянската книжовност.

Учениците на „Мати Болгария“ са първенци в общинските ученически игри в отделните спортове, както и в редица други състезания, организирани на общинско, национално и международно ниво.

Огромно признание за труда на преподавателите от Мати Болгария е отличното представяне на възпитаниците на училището в организираните национални конкурси и олимпиади за различните възрасти – в начален етап на обучение и при учениците 5-7 клас.

За своя упорит труд, децата-таланти на ОУ „Мати Болгария“ и заслужили преподаватели са отличени от ръководството на учебното заведение с връчване на грамоти и предметни награди за успехите им през учебната 2002/20023 година, достойно представяне за училището и град Казанлък и с постижения в областта на образованието, културата и спорта.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram