Брошурата „Празник на розата ’22“ на МГ „Вис виталис“ и днес раздава безплатно екип на пресгрупата

 

Медийна агрупа „Вис виталис“ за 18-ти път издаде рекламно-информационната брошура „Празник на розата“ в тираж 20 000 броя. Тя е факт благодарение на рекламодателите ни и е посветена на тазгодишния празник и днес също се раздава безплатно от екип на медийната група.

Брошурата съдържа както реклами, така и информация за местни забележителности, историята на празника и няколко любопитни сюжета, които се публикуват за първи път.

На корицата на брошурата ще намерите QR код, който ще ви отведе до електронния вариант на изданието на сайта на пресгрупата www.presstv.bg, както и до останалите брошури през годините.

Тазгодишната рекламно-информационната брошура „Празник на розата 2022“ се посвещава и на 30-та годишнина на Радио „Вис виталис“ и 10-та на сайта www.presstv.bg.

По повод 30-тия рожден на медиата заедно с брошурата казанлъчани и гостите на Долината на розите ще получат безплатно по четири тематични стикери. Те са посветени на обичания от всички ни Празник на розата в Казанлък и празничния повод в пресгрупата – 30-та годишнина на единственото частно радио у нас, просъществувало три десетилетия и превърнало се както в институция, така и в незаобиколим фактор в общността.

Стикерът представлява стилизирана роза, вписана в сърце, и надпис „30 години Радио „Вис виталис“ 89,3 FM“. Лепенката е подходяща за поставяне на гърба на мобилния телефон и върху дреха, и навсякъде, където фантазията ви подскаже.

Проектът на дизайна и изработката на графиката на стикерите са на ученичката от Художествената гимназия Мануела Манева. Бъдещата дизайнерка е дъщеря на дългогодишния журналист и един от емблематичните гласове на радиото Георги Манев. Тийнейджърката се включи в подготовката и организацията на 30-тия рожден на Радио „Вис виталис“ 89,3 FM.

Част от голямото семейство на Медийна група „Вис виталис“ е и екипът, който раздава брошурите и стикерите – всички усмихнати младежи и девойки, от които ще получите подаръците, са синове и дъщери на екипа на пресгрупата. Децата са съпричастни и щастливи да помагат и участват в инициативите на медийната група. Екипът от нашите деца се съпровожда от Марияна Ганева – също дългогодишен журналист и добре познат глас от ефира на 89,3 FM.

В 30-годишната история на Радио „Вис виталис“ 89,3 FM, която съвсем скоро ще можете да научите в детайли, една от най-любопитните истории е тази, че между служителите на радиото има създадени две семейства. Те са заедно и досега, едното от тях отбелязва 20 години съвместен живот, а другото – 18.

Първият сигнал на радиото прозвучава на 21 декември 1992 г. 30 години по-късно пресгрупата ще отбележи годишнината със серия от събития, както и друга не по-маловажна – 10 години от появата на сайта www.presstv.bg.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram