„ДПС – Ново начало”: Подкрепата на децата и семейството да бъде държавна политика

Ds olil

Подкрепата на децата и семейството да бъде държавна политика – тази задача си поставяме ние от коалиция „ДПС – Ново начало” и поемаме ангажимента да издигнем в национален приоритет тази подкрепа.

⁉️Какво ще направим⁉️

✅ Ще работим за устойчива система за финансова подкрепа на младите семейства и децата.

✅ Ще разработим поредица от програми за подкрепа на отделни аспекти от живота на младите семейства.

✅ Ще работим за максимално ефективно използване на инструментите за подкрепа от ЕС за подобряване на качеството на живот и възможностите за професионална реализация на младите хора в малки населени места и селски райони.

✅ Ще работим за включването на оценка за въздействие върху младите хора, семейството и децата на всеки законодателен акт на Народното събрание и приложен документ на администрацията.

✅ Ще работим за постоянно сътрудничество с местните власти за провеждане на национални програми и създаване на местни програми за подкрепа на младите хора и младите семейства, както и за стимулиране на раждаемостта и грижа за децата.

✅ Ще насочим общественото внимание към групите деца с увреждания и тяхната социализация в обществото чрез законодателни мерки, финансирани програми и обществени кампании.

✅ Ще създадем програми за подкрепа на таланти в изкуството, науката и технологиите сред младите хора и децата.

#ДПС#НовоНачало

#нямаданиспрат

👉🏻
8️⃣
✅
🗳️

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *