Илиана Жекова: Време е да спрем обедняването на хората и да възстановим икономиката

И в с.Енина, и в гр.Крън, и в гр.Казанлък хората ни казват, че България е единствената страна с толкова много партии, че трябва всички депутати да се обединят и да се направи компромис в името на страната ни, и че искат по-бързо да се сформира правителство. С тези думи ни посрещат хората на почти всички срещи. В отговор на това им отговарям, че от ГЕРБ-СДС винаги сме правили компромиси и сме подавали ръка на политически опоненти в името на това да върви напред държавата ни.

Вероятно ГЕРБ -СДС ще бъде първа политическа сила на 27 октомври, но за да направим правителство е добре да имаме поне 80 депутата в Народното събрание.

Ние сме най-голямата, силна и сплотена партия, в която има достатъчно експерти с опит в държавното управление.

Срещаме се непрекъснато с много хора, разговаряме лице в лице и научаваме за техните проблеми. Сигурни сме, че това е правилният път, защото истинската сила на политиката се крие в способността да изслушваш хората и да бъдеш сред тях. Знаем как да осигурим стабилност и сигурност. Нашите приоритети са #образование, #здравеопазване, #строителство, #модернизация на градовете и селата, #опазване на семейните ценности.

‼️ Време е да спрем обедняването на хората и да възстановим икономиката ни с ✅1️⃣8️⃣ за ГЕРБ-СДС, а за да ви представлявам в Народното събрание, можете да ме подкрепите и с преференция ✅1️⃣0️⃣4️⃣.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *