Шипка винаги е била приоритет за ГЕРБ

🌪️Четири месеца след опустошителната градушка в гр.Шипка, споменът у хората още е силен.

Разговорът с тях неизменно се връщаше към това какво се случи и как реагира държавата, така, че да подпомогне хората. Една част от шипкалии получиха помощ от държавата, но на други не се оправдаха очакванията за финансова подкрепа.

🙏За нас от структурата на ГЕРБ Казанлък, обаче е радващо, че хората оцениха помощта, която оказахме още на втория ден след природното бедствие и ни благодариха. Включихме се като почистихме парка в централната част на гр.Шипка, подпомогнахме с парична сума бедстващо семейство.

В условия на липса на редовно и стабилно правителство, и когато държавата се управлява от служебен кабинет, а министри се сменят през 2-3 месеца, очевидно е, че няма кой да носи отговорност и да контролира изпълнението на дадените обещания за държавна подкрепа на бедстващите лица и семейства от Шипка.

Вярвам, че всички си дават сметка, докато ГЕРБ управляваше как се изпълняваха поетите ангажименти към хората в условие на бедствие.

‼️Гр.Шипка винаги е била приоритет за ГЕРБ и ако съставим редовно и стабилно правителство, поемаме ангажимент да бъде извършена подмяна на водопроводната мрежа на града.

🔹Ето защо е важно да се гласува за ГЕРБ-СДС, защото всеки глас за нас, за ✅1️⃣8️⃣ е глас за редовно и стабилно правителство, за да има кой да носи отговорност!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *