Халил Летифов: Колкото по-силни сме ние от “ДПС-Ново начало”, толкова по-голям шанс ще имат малките населени места да се развиват

Водачът на листите за област Стара Загора и Смолян Халил Летифов се срещна с жители на казанлъшкото село Бузовград. Местните споделиха разочарованието си, че за поред път отиваме на избори. Хората очакват след тези избори най-после да има редовен кабинет и работещо правителство, което да обърне внимание и на малките населени места.

🎙️
🎙️
🎙️

„Апатията всъщност задълбочава политическата криза и недоверието. Апатията задълбочава като цяло ситуацията и в политиката, и в икономиката. Затова трябва да бъдем достатъчно силни, за да дадем шанс на България, в т.ч. и на село Бузовград. Колкото по-силни сме ние от “ДПС-Ново начало”, толкова по-голям шанс ще имат малките населени места да се развиват”, заяви Халил Летифов. Той подчерта, че предстоящите избори са изключително важни, защото резултатът от тях ще трасира бъдещето не само на 51-вото Народно събрание, но и на България.

Летифов призова хората да гласуват с номер 8️⃣✔️🗳️ за „ДПС – Ново начало”, защото именно Движението и председателя Делян Пеевски показаха за кратко време, че върнаха властта обратно в Парламента, където й е мястото.

👉🏻На срещата в Бузовград бяха и кандидатите за народен представители от „ДПС – Ново начало” в лицето на: Юзеир Кенан, Мехмед Зейнел, д-р Тунджай Йозтюрк, Шендоан Халит.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *