Халил Летифов: ”ДПС – Ново начало” може да бъде гарант за стабилността в държавата

Предизборното събрание на „ДПС – Ново начало” в казанлъшкото село Хаджидимитрово събра на едно място етнически турци, помаци и българи, които години наред живеят в разбирателство и са пример за толерантност и заедност. 🔝 На срещата дойде и водачът на листата Халил Летифов, заедно с колегите си – кандидати за народни представители в лицето на: Шендоан Халит, д-р Тунджай Йозтюрк, Юзеир Кенан, Метин Качан, Ахмед Мехмед, Месут Юркюш.

☑️ На събранието бе и кметът на селото Сунай Селимов (ДПС), който използва случая да отчете свършеното до сега (в първия и началото на втория си мандати) с подкрепата на ДПС и Халил Летифов, а то не е никак малко: подменени водопроводи, асфалтирани улици, подобрена инфраструктура и др.

🟡Обсъдени бяха и въпроси от дневния ред на селото, като хората споделиха, че вече са изморени от изборната спирала, в която е попаднала страната ни. Присъстващите в залата срещнаха разбиране от кандидатите за народни представители от „ДПС – Ново начало”, които им напомниха, че от всеки български гражданин зависи съдбата на България.

🎙️”ДПС – Ново начало” може да бъде гарант за стабилността в държавата, но е нужно доверието на възможност повече български граждани. Без да има стабилност, няма как да работят общините, защото те разчитат на помощ от държавата. За да продължат да се развиват селата и градовете ни, трябва да има стабилност и предвидимост. „ДПС – Ново начало” е верният и сигурен избор”, заяви водачът на листата Халил Летифов и благодари за подкрепата, която е получавал до момента от своите съграждани. Той призова да продължават да гледат заедно наред, в една посока, с разбирателство помежду си и в диалог, за да бъдат направени още по-хубави неща в с. Хаджидимитрово.

💯 Жителите на селото дадоха пълна подкрепа и пожелаха успех на предстоящите избори на „ДПС – Ново начало”.

🍀 Нека хубавите неща в Хаджидимитрово продължават да се случват!

🩵Оказа се, че местните са готови за НОВОТО НАЧАЛО 👉🏻8️⃣✔️🗳️.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *