Халил Летифов: Властта служи именно, за да се решават проблемите на хората

„Изборите, които за седми пореден път провеждаме в България, струват на бюджета по около 120 млн.лв., което прави близо 1 млрд. лв. Обръщам внимание, че на 1 млрд. лв. възлизат всички инфраструктурни проекти на общините за една година – средства, които няма как да си позволим да осигурим при създалата се политическа ситуация в страната”, пресмята водачът на листата на „ДПС – Ново начало” в Стара Загора и Смолян Халил Летифов, който е и заместник – председател на партията. ❗️С притеснение той допълва, че се очертава много сериозна дългова криза в страната, като дава за пример и очакваните от „Мини Марица изток” средства по Плана за възстановяване, чието получаване две партии осуетиха в НС дни преди изборите за 51-ви Парламент.

🎙️”Ако няма редовно правителство, което да работи целенасочено и да заработят оперативните програми, ще бъде много трудно. Затова е важно на тези избори да има разум и да бъде създадено редовно правителство. Всички партии ще бъдат подложени на изпитание това да се случи. Нека не забравяме, че властта служи именно, за да се решават проблемите на хората”, категоричен е Халил Летифов.

За него и „ДПС – Ново начало” можете да гласувате с номер 8️⃣✅ в бюлетината. Само така имате шанс гласът ви да бъде чут и да стигне до българския Парламент.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *