Представяме Шендоан Халит: кандидат за народен представител от листата на “Движение за права и свободи“ в област Стара Загора

Вчера беше рожденик, но по всичко личеше, че ще празнува със семейството си вечерта, защото празникът му съвпада с редица ангажименти, свързани с предизборната кампания – срещи с граждани, отдавна планирани събития и др. Той обаче не е от хората, които ще се оплачат. Ще стисне зъби и ще продължи, защото е поел ангажимент и има своите отговорности. Не случайно е избран и за председател на Областната организация на ДПС в Стара Загора и е зам.-кмет на Община Павел баня.

👉🏻Това е Шендоан Халит, който умее да владее емоциите си, особено, когато трябва да се вземат важни решения или да се коментират казуси. Изчаква да чуе мнението на всички, умее да изслушва, премисля чутото и едва тогава се произнася.

🗳️Бил е народен представител в 42-рото Народно събрание. В периода 2015-2019 г. е бил председател на Общински съвет – Павел баня. Завършил е “Стопанско управление” – бакалавърска степен, в гр. Пловдив, както и “Икономически анализ и проекти за регионално развитие” – магистърска степен, в Тракийски университет – Стара Загора.

👨🏻‍🎓В момента е докторант по “Социално управление”.

⚖️ Казва, че не е лесно да балансира между семейството и служебните си ангажименти, но вече години наред го прави и всеки път се изненадва от себе си как успява, при все, че задълженията му стават все повече.

🩵Обича да пътува със съпругата и двете си деца. Макар да не му остава много свободно време, разполага ли с такова, те са заедно. Обича природата на Родопите, но и розовите градини в сърцето на България – Розовата долина. Не предпочита жаркото морско слънце, но заради децата и съпругата си, голяма част от деня успява да прекара на плажа.

🌊И тази година планира почивка на море, но тя ще е в следващите месеци, защото днес ще е под жаркото слънце в Долината на розите и тракийските царе, където в Казанлък се провежда Празникът на розата.

💐Нека денят на нашия рожденик г-н Халит бъде слънчев и изпълнен с хубави моменти! Нека пожеланията ни за здраве, успехи и благоденствие се сбъднат за него и близките му!

Честит рожден ден на областния председател на ДПС и кандидат за народен представител г-н Шендоан Халит!🍀🎉🥂💐☀️

#заедносхората

#пи2024

#дпс

#MRF

#евроизбори

# 2️⃣8️⃣✔️

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram