Представяме Силвия Иванова и Метин Качан: кандидати за народни представители от листата на “Движение за права и свободи“ в област Стара Загора

Силвия Иванова e кандидат за народен представител от ДПС в област Стара Загора. Родена в гр. Велико Търново, днес живее в град Крън, общ. Казанлък. Майка е на две деца, като паралелно с грижите за тях, учи във ВТУ – специалност „Туризъм”. Владее английски, турски и испански езици.

На последните местни избори участва в кампанията като кандидат за кмет на Крън и общински съветник. Малко не й достигна, за да поеме управлението на града, но пък това я мотивира повече да продължи да се бори за благото на своите съграждани, като днес е кандидат за народен представител.

👉🏻Ето какво споделя самата Силвия Иванов за себе си, семейството и политиката:

🩵Щастлива майка съм на две прекрасни момчета. Открит, позитивен, енергичен, деен и инициативен човек съм. Обичам също да спортувам, да се разхождам из природата и да общувам с позитивни хора.

📚Житейският ми опит ме научи, че тайната на съществуването е да се наслаждаваш на живота, който ти е подарен. Именно за това през свободното си време прекарвам със семейството си, защото смятам, че семейството е основната и най-важна единица в обществото ни. Всяка сутрин ставам с мисълта за чаша топло кафе и приготвянето на вкусна закуска за семейството ми.

🩵Живеем във време, в което вечните и непреходни ценности като честност, любов, приятелство и подкрепа се размиват и изкривяват, съобразно субективни фактори. Основните човешки копнежи като нуждата от приемане, даване и получаване на обич, значимост и сигурност, се посрещат основно в семейството.

🍀За мен е чест и удовоствие да бъда част от структурата на ДПС. Старая се да използвам потенциала и енергията си, за да бъда полезна на хората. С колегите сме амбицирани да продължим да го правим, защото едно от най-стойностните неща в наши дни е да правиш добро и да бъдеш полезен за другите.

#заедносхората

#пи2024

#дпс

#MRF

#евроизбори

# 2️⃣8️⃣✔️

Метин Качан – председателят на Младежката организация на ДПС в област Стара Загора и член на Централния оперативен съвет на Младежко ДПС с ресор „Устойчиво развитие и иновации”. Момчето, което обича да цитира почетния председател на ДПС и не крие своята любима мисъл – една от многото на д-р Ахмед Доган: „Осъзнай, опознай и бъди верен на себе си, върви по своя път и остави хората да говорят.“

За Метин Качан най-добрата инвестиция е тази в младите хора и активното им включване в политическите процеси и предоставяне на възможност за развитие и бъдеща реализация. Освен тази, споделя и други идеологии на ДПС, заради които е и част от Движението.

Член е на Младежко ДПС от 2018 г. Бил е вр.и.д. общински председател на Младежко ДПС-Казанлък в периода 2022-2023 г., докато през 2024 г. на редовна отчетно-изборна конференция не го избират за областен председател на Младежко ДПС – Стара Загора.

Казва, че именно последователността на ДПС в годините я прави устойчива на времето. „Хората се променят, партията също израства и се променя, но, ако хората запазват човешкото в себе си и доброто си сърце, то Движението запазва основния си приоритет – хората и защитата на техните права и свободи.”

Метин, който през ноември ще навърши 25 години, обича да бъде сред хората по всякакви поводи. Обича да бъде #заедносхората и сред природата и вероятно затова е избрал професията „инженер – лесовъд”. Днес Метин Качан е бакалавър по „Горско стопанство” в Лесотехнически университет, гр. София. Владее турски и английски езици.

Той е част от кандидатдепутатската листа на ДПС в област Стара Загора.

#заедносхората

#пи2024

#дпс

#MRF

#евроизбори

# 2️⃣8️⃣✔️

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram