Представяме Ростислав Лефтеров: кандидат за народен представител от листата на “Движение за права и свободи“ в област Стара Загора

Той е Ростислав Лефтеров и е кандидат за народен представител от листата на “Движение за права и свободи” в област Стара Загора.

🩺💊📚 Той е амбициозен, упорит и отговорен млад човек. Студент е по “Медицина”. Целеустремен е в образованието и в работата си с хора, тъй като професията му е благородна – да помага на народа.

✅ Неговото призвание е да бъде #заедносхората и да се грижи за тях. Свободното си време посвещава на семейството и прекарва време с приятели.

🌳Обича да ходи в планината и по различни еко пътеки сред любимата майка България.

🩵Вярва, че когато се обърне внимание на хората и бъде заедно с тях, светът ще изглежда по уникален начин, защото младите са промяната на бъдещето.

2️⃣
8️⃣
✔️
👉🏻
🗳️

Участвал съм в една предизборна кампания за местни избори и за мен е чест и удоволствие да бъде едно цяло от семейството на ДПС. Вярвам, че именно Движението е партията в България, която решава проблемите в страната. Това е партията с незаменими ценности в етническия модел и териториалната цялост на страната”, казва Ростислав Лефтеров, който днес е кандидат за народен представител и може да бъде подкрепен с 2️⃣8️⃣✔️🗳️ в бюлетината.

#заедносхората

#пи2024

#дпс

#MRF

#евроизбори

# 2️⃣8️⃣✔️

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram