Представяме Иса Бесоолу: кандидат за народен представител от листата на “Движение за права и свободи“ в област Стара Загора

Той е Иса Бесоолу. В Павел баня всички го познават – от децата до най-възрастните, и го споменават с добро. В годините е помагал на кого ли не с каквото може. Давал е хляб на не един и двама души. Поддържал е цели семейства. Него просто го обичат.

🗳️

✅ През есента на 2019 г. се кандидатира за кмет на Общината от ДПС и спечели доверието на павелбанци. ✅ На местните избори през октомври 2023 г. отново получи доверието на хората. И така от първия си работен ден през 2019 г. като градоначалник той не спира да работи с хъса и енергията, които, само човек като него, може да притежава.

☀️ За него вече пет години няма затворени врати. Няма министерство или друга институция, в която да не е бил, за да търси решения на дългогодишните проблеми на общината, за да търси финансиране за ремонти и строителство. И ако беше лесно, нямаше да се падне на него. Но той е от хората, за които трудностите са просто предизвикателство. Той не се притеснява да носи отговорност за действията и решенията си.

Когато има проблем, той е в стихията си. Не оставя днешната работа за утре, нито някой друг да „вади горещите въглени от жаравата“ вместо него. 🎙️ Обича да казва: „Ако има проблем, дай, аз ще го реша!“

‼️Всъщност той е човек на действието и не се крие зад ничий гръб. 👉🏻 Той е Иса Бесоолу – кметът на Община Павел баня втори мандат, а днес е и кандидат за народен представител от ДПС в област Стара Загора.

💡Не крие, че благодарение на ДПС и с подкрепата на г-н Делян Пеевски и г-н Халил Летифов хубавите неща в родната му община Павел баня се случват. Разчита да продължат да се случват и занапред. 🗳️🗳️Затова призовава всички български граждани да гласуват в неделя за заедността, мира, диалогичността и смелостта да се поема отговорност като дадат своето доверие на ДПС с 2️⃣8️⃣✅ в бюлетините. Защото той, Иса Бесоолу, работи, живее и прави всичко за хората и #заедносхората.

#заедносхората

#пи2024

#дпс

#MRF

#евроизбори

# 2️⃣8️⃣✔️

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram