Представяме Иван Енев Костадинов: кандидат за народен представител от листата на “Движение за права и свободи“ в област Стара Загора

Ds olil

Да ходиш на родителски срещи на чуждите деца – кой го прави и защо е нужно❓☝️

☀️
☀️
☀️

Иван Енев Костадинов е част от семейството на ДПС и вече три мандата е кмет на старозагорското село Калитиново. В предизборната кампания той е в листата с кандидати за народни представители и е листата за членове на Европейския парламент.

Още преди години избира ДПС, защото, както той сам казва, това е партията, която дава възможност на всеки, независимо от етнос, религия или възраст, да се развива и да бъде себе си. Говори английски и немски езици, което в годините му помага да общува с повече хора.

☝️Иван е кмет, но далеч задълженията му не свършват с това да ремонтира някоя улица, да окоси тревните площи около кметството и читалището. Той ходи на родителски срещи, заради деца, чиито родители не са в България или не се интересуват от това, което правят децата им. Да, прави го вече години наред. Ходи на родителски срещи не защото му влиза в задълженията на кмет, а защото тази разбира нещата. Верен е на максимата, че в основата на доброто общество стоят възпитанието и образованието. 📚

✍🏻 И неговият ентусиазъм, превърнал се днес в начин на живот, дава резултати – повече са децата, завършващи училище, като някои от тях са вече и студенти.

👉🏻Вярва, че успехът идва с търпение и постоянство.

🩵Иван е щастлив баща на три деца, двама от които вече са студенти: Еньо и Маринела-Кристина. Иван – младши все още е ученик.

🇧🇬В свободното си време, кметът – кандидат за депутат в НС и ЕП, обича да играе футбол и народни танци. Казва, че танците са му в кръвта и му дават онзи положителен заряд, от който има нужда. И както в танците се иска синхрон и заедност, така е и в ДПС – #заедносхората.

Участва в дискусии по Теология и се стреми да живее в мир със себе си и да учи хората на добро.

📖 Фен на Star Wars („Междузвездни войни”). Сред любимите му книги са: „Парижката Света Богородица”, „Петата планина”, „Клетниците” и „Сакралното и профанното”.

#заедносхората

#пи2024

#дпс

#MRF

#евроизбори

# 2️⃣8️⃣✔️

Купуването и продавнето на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram