Представяме Зюлер Емин и Мехмед Зейнел: кандидати за народни представители от листата на “Движение за права и свободи“ в област Стара Загора

Ds olil

Днес за нея денят се очертава да е един от най-слънчевите! Очакванията са за много усмивки, много блясък в очите и слънце в косите! Ще я поздравят мнозина, защото е добра и обичана. Днес тя е рожденичка и всички (ще) се надпреварват да й честитят! Празнува Зюлер Емин – кандидат – депутатът от листата на ДПС за област Стара Загора.

Макар да е родена в града (Казанлък), тя продължава да си живее на село – в родното Бузовград, и нито за миг това не я притеснява, защото споделя, че не може да замени спокойствието и задружността на хората на село.

📚През 2016 г. завършва с отличие гимназия в Казанлък по специалността “Производство на кулинарни изделия и напитки”, а четири години преди това е избрана за предсетател на училищния ученически съвет. След дипломирането си заминава да живее в Турция, като през 2020 г. отново се връща в България.

📚В процес на дипломиране е по специалност “Ландшафтна архитектура” в Тракийския университет в Република Турция. Втората й специалност е „Интериорен дизайнер“ и в момента работи в Архитектурно бюро по специалността си.

🩵В ДПС попада, когато е на 15 години, и до днес работи активно за Движението. Категорична е, че не би го заминала с никоя друга политическа формация.

👉🏻📍Ето какво споделя самата Зюлер Емин за избора си да се кандидатира за народен представител:

🗳️На 9-ти юни са може би най-важните парламентарни избори в последните години. На тези избори ще стане ясно дали ни предстои нова серия управления.

🗳️Не е тайна, че съм част от ДПС, от както се помня. Сега е нужно да изляза и да застана с името и с идеите си пред гражданите.

На предпоследно място съм в листата на ДПС – Стара Загора, което съвсем не означава, че трябва да се чувствам неоценена, а напротив – това е моят избор, мое осъзнато решение и желание да продължа да работя екипно с всички за ДПС и България.

🗳️Искам да благодаря предварително на всички за подкрепата и доверието, за търпението и разбирането. Знаете, че чрез мен и ДПС ще имате хора в НС, които ще защитават правата на всеки гражданин.

🗳️Гласувайки за ДПС, вие давате гласа си за листа и партия, чрез която България ще стане по-добро място.

🩵Избрала съм да живея тук и ще продължавам да работя и живея за държавата ни.

🩵Омъжена съм и имам бебенце на два месеца, което не ми е попречило да бъда отново част от ДПС. Искам то да расте в спокойна среда, подредена държава и с добро бъдеще. Детето ми е най-големият мотив да бъда част от листата на ДПС и да работя за благото на България!“

🌸 Такава е Зюлер Емин – категорична, волева и осъзната. През свободното си време обича да е сред хората и да им съдейства с каквото може, когато имат нужда. Винаги го е правила и обещава да продължи да е така.

А ние, ДПС – Стара Загора, й честитим личния празник, като й желаем да бъде здрава, обичана и щастлива! Нека бъде заобиколена от добри хора и да прави добро! Нека сбъдва мечтите си, а ние ще сме до нея в реализирането им! Честита да си, Зюлер! Весел празник! 🍀💐💐💐

#заедносхората

#пи2024

#дпс

#MRF

#евроизбори

# 2️⃣8️⃣✔️

Мехмед Неджми Зейнел – на 42 години, кандидат за народен представител от ДПС – област Стара Загора

🩵Обича да обича и да бъде „добър“!

🩵Съпругата му Елифе, 3-годишният му син Ноян и всички членове на семейството му са неговият дар свише.

😀Шегува се и казва: „Семейството е единствената институция, в която съм сигурен, че работи!“

👉🏻Най-големият му страх е да не ощети хората около себе си.

✍🏻Магистър от Тракийски университет със специалност в сферата на селското стопанство.

По време на обучението си участва в няколко научни колектива с публикации в национални и межуднародни научни списания.

👉🏻Професионалният му опит започва от детските години в семейните фирми в сферата на търговията и селското стопанство.

📚Преминава специализация в Р Швейцария и след дипломирането си започва работа като зооинженер в кравеферма.

✅ В продължение на 16 години работи в ДФ „Земеделие“, от които през последните осем заема поста Директор на областната дирекция на Държавен Фонд „Земеделие“ в Стара Загора.

След като напуска системата на Държавен Фонд „Земеделие”, дава основата на нова семейна фирма в сферата на жилищното строителство, като целта му е да се създаде иновативен и достъпен метод за строителство на ниско енергийни сглобяеми къщи в пакет с възобновяеми енергоизточници.

☝️В момента управлява публично специализирано предприятие, което дава възможност за работа на хора в неравностойно положение.

🎙️”Единствената причина да приема управлението на „Мересев”, бе за да помогна на хората, които работят там. Предприятието бе в изключително тежко положение, което все още се опитваме да стабилизираме. Важното е, че сега хората там са по-спокойни за своето бъдеще”, споделя Мехмед Зейнел.

✅ През годините се е специализирал в процеса по администриране на селското стопанство. ✔️Опитът му в практиката и администрацията е безценен в това отношение.

✔️Обича предизвикателствата и затова често се захваща с каузи, които изглеждат налудничави. ✔️Решаването на сложни мениджърски казуси, създаването на работни екипи и постигането на положителни резултати за него е опиат.

🌳Обича да релаксира само с близки приятели, в тиха и приятна обстановка. 📖Чете предимно нормативни актове и специализирана литература.

Ако трябва да посочи любимо произведение, ще посочи „Малкият Принц“, но списъкът с книги, които би препоръчал, е дълъг и в него влизат автори като: Томас Кинийли, Дъглас Адамс; Ник Бострьом; Джеймс Барат; Айзък Азимов; Глен Бек.

В съвсем друга сфера на литературата преминава при споменаването на Българските автори като Николай Хайтов, Георги Господинов и голяма част от писателите класици.

Любимите филми са много, но тези, които изникват в съзнанието му веднага, са: „Преследване на щастието“, „Списъкът на Шиндлер“, „Земя на Кръв и мед“, „Да обичаш на инат“.

🎙️
🎙️
🎙️

👉🏻Все по-трудно става да се идентифицират конкретните проблеми в обществото. Това е така, понеже се даде възможност на хора, лишени от ерудираност и житейски опит, да вземат решения, без да имат своя прогноза как тези решения ще повлияят на нашето ежедневието.

👉🏻Свидетели сме на безпрецедентно его, липса на смиреност и емпатия към заобикалящите ни.

Наличието и липсата на тези основни човешки качества са пагубни за нормотворците и хората, които следва да вземат решения в полза на обществото. От тук тръгва и цялата „каша”, в която е забъркана нашата мила Родина.

🩵Обичам българското село и вярвам във възможностите на малките семейни фирми. Искам малките семейни фирми да се чувстват по спокойни и уверени за своето бъдеще. Българското селско стопанство трябва да бъде основен приоритет на нашата държава.

#заедносхората

#пи2024

#дпс

#MRF

#евроизбори

# 2️⃣8️⃣✔️

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram