Представяме Есмерай Байрямова и Д-р Тунджай Йозтюрк: кандидати за народни представители от листата на “Движение за права и свободи“ в област Стара Загора

Тя е от онези хора, които с лекота се справят с трудностите в живота, защото е позитивна, всеотдайна и гледа на нещата винаги от веселата и положителна страна. 🍀 Нейната философия за живота е такава: „Бъдете такива, каквито искате да сте! Правете това, което искате да правите! Следвайте това, което ви вдъхновява и радва в живота!”

🌸Тя е Есмерай Руфкиева Байрямова, родена в гр.Айтос, израснала в гр.Куклен и от 20 години живееща в гр.Стара Загора. Семейна е, при това е майка на три деца, което я кара с пълна сила да вярва още повече в живота.

Средното си образование завършва в гр. Куклен и, докато живее там, работи като шивачка, след което в земеделието. 🤷🏼‍♀️😊 Изненадващо или не, животът й поднася своята поредна изненада и тя се мести да живее в гр. Стара Загора, където със съпруга си основават собствен бизнес – строителна фирма. Есмерай става управител на фирмата и ежедневните й ангажименти се увеличават.

🫶🏻 Въпреки натовареното си ежедневие младата жена се стреми да не губи връзката си с хората и да помага на онези, които се нуждаят от нея. 🩵

☝️Как минава един ден на Есмерай Байрямова – кандидат-депутатът от ДПС – Стара Загора? – Тя става рано и първата й работа е да разходи домашния им любимец – кучето Тоби. След това прави закуска за семейството, пие сутрешното си кафе, без което казва, че не може, и отива във фирмата и на обектите… там започва със задачите. И така…до края на деня.

🐕Есмерай обича животните, да спортува, да майстори кулинарни изкушения. През свободно си време ходи на поход с приятелки, обича да пътува, обича свободата, морето, обича да помага на хора в трудно положение и винаги е до тях.

🎙️”Интересувам се от история и кулинария. Обичам да чета книги, но все по-рядко намирам време, поради натовареното ми ежедневие. Въпреки всичко намирам време и задължително чета Книга за Исляма. Уикендът ми е посветен изцяло на семейството. Обичаме да сме заедно на семейната ни вила …… и при нас винаги е весело и забавно”, споделя Есмерай Байрямова.

Есмерай е председател на женското дружество на ДПС в Стара Загора. За нея казват, че има неизчерпаема енергия и умее да увлича хората в това, което прави.

#заедносхората

#пи2024

#дпс

#MRF

#евроизбори

# 2️⃣8️⃣✔️

Истински щастлив Човек, поставил семейството си в центъра на своя живот!

Като професионалист,👨‍⚕️🥼поставя пациента в центъра на диагностично-лечебния процес, 🩺🩻където смята, че му е мястото.

Като общественик, поставя индивида в центъра на вниманието и работи ежедневно за постигане на положителна промяна 📈 в качеството на живот на цялото общество.

Интересува се от наука 📖 и активно е въвлечен в научно-изследователска дейност.🎓

⚓️Капитан👨‍✈️ по дух и призвание. Обича да плава в открито море 🌊 и да разкрива нови хоризонти.

Зодия стрелец 🏹

Мотото му е: Бъди позитивен, лоялен, отговорен, предвидим, коректен!

Не се притеснява да си поставя високи цели в личен и в професионален план и влага цялата си енергия за осъществяването им #ЗаедноСХората, които го подкрепят и обичат!🥰💙🩵🫰

Кой е той ли❓

🩺 Д-р Тунджай Рамадан Йозтюрк, д.м.

Лекар, специалист по очни болести, участвал в множество национални и международни конгреси, конференции и симпозиуми. След успешно защитен дисертационен труд в Катедрата по “Оториноларингология и офталмология” на Медицински факултет, Тракийски университет – Стара Загора, придобива образователно-научна степен “доктор” по Офталмология през 2024г.

🩵 Има уникална съпруга и син, с който много се гордеят. 20-годишното момче е студент по “Медицина” – първи курс, в Медицински Факултет на Тракийски Университет – Стара Загора.

🍝 Обича да посреща приятели и гости със собственоръчно приготвена прясна домашна италианска паста.

🗳️Днес е кандидат за народен представител от листата на ДПС за област Стара Загора.

#заедносхората

#пи2024

#дпс

#MRF

#евроизбори

# 2️⃣8️⃣✔️

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram