Представяме Айгюн Хаджиисмаилов: кандидат за народен представител от листата на “Движение за права и свободи“ в област Стара Загора

Ds olil

Представяме ви Айгюн Хаджиисмаилов – кандидат за народен представител от ДПС – Стара Загора, който е и втори мандат общински съветник в Павел баня. Казва, че за него семейството е най-важно, затова и вече е семеен. 🩵 Споделя, че, когато семейството е здраво, сплотено, показващо добър пример, възпитаващо в морал и ценности, тогава обществото ни ще развива и гради на добри основи: „Именно от споделените моменти с моята съпруга и моя син черпя сили и вдъхновение за нови идеи и развитие. Никога не е късно човек да предприема действия да се развива, да надгражда себе си и да бъде полезен!”

🍀Вече единадесет години работи в сферата на земеделието. Това е не само негова професия, но и призвание. Самият Айгюн казва: „Допирът със земята и почвата, процесът на постигане на добри резултати ме зареждат истински и ми носят удовлетворение. Сблъсквайки се ежедневно със ситуации в сферата на земеделието и осъзнавайки необходимостта от вземането на компетентни решения, записах да уча и вече съм последна година студент в Тракийски университет в гр. Стара Загора – специалност „Агрономство“. Обичам да бъда близо до природата и съм благодарен, че професията ми позволява това.”

🌳Айгюн Хаджиисмаилов обича разходките в планината, защото там човек може да притихне, да остане сам със себе си, да се разтовари от ежедневието и да се зареди с нови сили. Обича също и срещите с хората, а, ако може да им бъде и полезен, това го изпълва с радост.

👉🏻✅Споделя, че за него народният представител трябва да бъде човек с мисия, който има възможност, черпейки от мъдростта и опита на миналото, анализирайки ситуациите в настоящето, да чертае насоките на бъдещето.

🎙️„Това е огромна отговорност, която е нужно да бъде осъзната от всеки, кандидатирал се за такъв. Благодаря на ДПС за възможността, която ми дава да поема такава отговорност с кандидатурата си в листата за народни представители на Област Стара Загора!”, допълва Айгюн Хаджиисмаилов.

#заедносхората

#пи2024

#дпс

#MRF

#евроизбори

# 2️⃣8️⃣✔️

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram