Линейката на ГЕРБ стигна до всяко казанлъшко село

Огромна заинтересованост има към  здравната кампания на кандидатите за народни представители от ГЕРБ – Казанлък Илиана Жекова,  Пламен Едрев и Пламен Георгиев. Своята кауза в защита на превенция на здравето те стартираха от казанлъшкото село Бузовград. Заедно с доктор Мехмедов, те подадоха ръка на жители на селото, които дойдоха да проверят здравния си статус съвсем безплатно.

Кампанията продължи и в други села от община Казанлък, където лекарският екип и тримата кандидати са посрещани с добра дума и надежда.

Мерене на артериално кръвно налягане, пулс, кръвна захар, както и лични здравни консултации – това предложиха медицинските специалисти от ГЕРБ. Профилактичните прегледи се превръщат в спонтанна здравна беседа, в която се включват и Жекова, Едрев и Георгиев.

Навсякъде ГЕРБ-линейката успява да удовлетвори всяко желание на гражданите за преглед и желаещите са много.

От тази седмица линейката на ГЕРБ ще извършва прегледи и в град Казанлък. Всеки, който желае да проследи здравния си статус, може да го направи на организираните за целта места, където не само ще получи професионален профилактичен преглед, но така също ще има възможността да разговаря и зададе своите въпроси към лекарите в линейката.

Тази кампания за парламентарни избори, казанлъшките кандидати избраха да премине изцяло в грижа за здравето на хората. Близо до тях, с протегната ръка и взаимност. Кандидатите за народни представители решиха да се впуснат в тази нетрадиционна инициатива, отчитайки факта, че е по-важно да се погрижат за своите съграждани, да им осигурят безплатна здравна консултация, да са съпричастни с тревогите им, да бъдат в помощ и тяхна подкрепа.

„ИСКАМ ЗДРАВО ТЯЛО, СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ“!

Можете да подкрепите и тримата кандидати за народни представители на ГЕРБ-СДС с бюлетина 22.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram