Когато ДПС помага, това се вижда и резултатите са налице!

Доказателство за тези думи са редица проекти, които в годините са реализирани в не една и две общини, още повече, когато се отнася за решаването на тежки и сериозни въпроси, били на дневен ред прекалено дълго време, дори години. В следващите редове ще споделим с Вас за два мащабни и важни инфраструктурни проекти, каквито са ПЪТЯТ с. ГОРНО САХРАНЕ – ГЕРДЕМЕ – гр. ПАВЕЛ БАНЯ и СТАРИЯТ ПЪТ гр. КАЗАНЛЪК – с. КОПРИНКА, за които при срещите на кандидатите ни за народни представители с местните жители, хората благодариха за помощта.

✅ ПЪТЯТ с. ГОРНО САХРАНЕ – ГЕРДЕМЕ – гр. ПАВЕЛ БАНЯ

👉🏻Път II-56 от село Горно Сахране до Павел баня свързва подбалканския републикански път I-6 (Бургас – София) с Павел баня и населените места в общината. Ремонт не му беше правен близо половин век, освен частични закърпвания с асфалт. Пътят е изключително важен за жителите на община Павел баня и не само за тях, а и за хилядите туристи, които целогодишно посещават балнеологията. Трасето от с. Горно Сахране до гр. Павел баня е и от национално значение, тъй като път II-56 практически свързва Северна с Южна България и се ползва от пътуващите, преминаващи от гр. Шипка през гр. Павел баня, за да достигнат до гр. Пловдив.

✔️Ремонтът започна през 2020 г. в първия мандат на кмета на Павел баня Иса Бесоолу, който днес е и кандидат за народен представител от ДПС в листата за област Стара Загора.

✅ СТАРИЯТ ПЪТ гр. КАЗАНЛЪК – с. КОПРИНКА

👉🏻Още с встъпването в длъжност на кмета на с. Копринка през 2019 г. хората поставиха на дневен ред, освен нерешения в годините проблем с канализацията, и въпроса за дългогодишния желан от тях ремонт на т.нар. стар път от гр. Казанлък до селото. ✔️Започна се търсене на възможности за финансиране и така до преди дни, когато в Министерството на регионалното развитие и благоустройството договорът бе факт. В допълнение, освен ремонта на пътя, ще се изгради и велоалея от гр. Казанлък до село Копринка.

Тези два проекта са само малка част от примерите, че ДПС реално помага на малките населени места и винаги е #заедносхората.

Ще продължим да го правим! 👉🏻2️⃣8️⃣☑️🗳️.

#заедносхората

#пи2024

#дпс

#MRF

#евроизбори

# 2️⃣8️⃣✔️

/снимки: архив/

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram