Кандидатът на ГЕРБ Илиана Жекова: Обичам да общувам спонтанно с хората на Казанлък!

Ds olil

Кандидатът за народен представител на ГЕРБ-СДС – Илиана Жекова от 27-ми многомандатен избирателен район разговаря с казанлъчани на спонтанен и непринуден принцип. Гражданите от община Казанлък се спираха и споделяха наболелите въпроси на всеки един от тях. Те изразиха надеждата си пред  Жекова, че като народен представител трябва да бъде успешен двигател за града ни в Парламента и да защитава интересите и развитието на общината.

„Като народен представител и сега като кандидат за народен представител в новия Парламент, съм готова да разговарям с всеки, да подам ръка при нужда и да се справим с определен казус“ – това обеща Жекова на всеки, с когото  осъществява контакт и сподели своята надежда, че този път всички българи ще се обединят и ще постигнат силна и категорична победа на ГЕРБ.

„Само със стабилно мнозинство и повече народни представители от ГЕРБ в бъдещия Парламент можем да сме продуктивни и успешни“, каза още Илиана Жекова.

Тя превръща своята разходка из града на розите в много смислена и ползотворна среща с хората на общината. „Именно така в непринудена и в неформална обстановка научавам за надеждите на хората, разбирам притесненията им и чувствам тяхното доверие“ – така Жекова определи тази своя практика като запазена нейна марка.

Всички казанлъчани я разпознават, пожелават и успех, дръзновение, здраве и просперитет в дебрите на политиката за доброто на Казанлък.

Можете да подкрепите Илиана Жекова с бюлетина 22 и преференция 103 в изборите за Народно събрание!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram