Кандидатите за народни представители от “ДПС – Ново начало” Шендоан Халит и д-р Тунджай Йозтюрк посетиха Бузовград

Днес Бузовград отбелязва своя празник, макар той да е утре – 14 октомври – Петковден. Неделният ден обаче даде възможност на повече жители и гости да посетят селото и да се насладят на празничната програма. А тя, както всеки път, през последните 8️⃣ години, е все по-хубава.

✔️Кандидатите за народни представители от “ДПС – Ново начало” Шендоан Халит и д-р Тунджай Йозтюрк също посетиха Бузовград. Там ги очакваше Юзеир Кенан – кандидат за депутат от ДПС, роден, израснал и живеещ в селото. Общинските съветници от ДПС Джамал Папарланов и Станчо Леков също бяха рамо до рамо с кандидатите за депутати.

💐Всички те, като едно истински кавалери, пристигнаха в село Бузовград с цветя за изпълняващия длъжността кмет на населеното място Живка Кьосева.

👉🏻След това всички се насочиха към празничния пазар. Там кандидатите за народни представители от “ДПС – Ново начало” и общинските съветници от Движението откупиха една от домашно приготвените питки, 🥮участващи в конкурса “Красива питка за Петковден”, жури в който бе уважаваният Шеф Станислав Димитров.

🪗🥁Празникът продължи с музикална програма в изпълнение на творчески колективи от селото и гости и с концерт на оркестър “Експрес бенд” с Нешко Нешев.

🥮
💐
🍀
👉🏻
8️⃣
✔️
🗳️

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *