Кандидатите за народни представители от ДПС-Ново начало се срещнаха с част от жителите на село Горно Ново село

✅️8️⃣🗳Кандидатите за народни представители Шендоан Халит, д-р Тунджай Йозтюрк и Юзеир Кенан се срещнаха с част от жителите на село Горно Ново село, общ. Братя Даскалови. Местните подчертаха, че през последните години, “освен от

ДПС, друг в това село не е стъпвал” и благодариха на кмета си Юсеин Филинта, че е с тях и заедно решават текущите си проблеми.

Жителите на с. Горно Ново село бяха категорични, че ще подкрепят “ДПС – Ново начало” на изборите на 27.10. и пожелаха, след като коалицията изкара добър резултат и влезе в НС и управлението на страната, за децата и внуците им Движението да изгради една детска площадка, та да може събота и неделя или през ваканциите, малчуганите да има къде да играят. “Ще го направим”, заявиха Халит, Йозтюрк и Кенан.

В с. Горно Ново село постоянно живеещи са около 70 души, които обаче не са безучастни към случващото се в страната. Те, както и кандидатите за народни представители от “ДПС – Ново начало”, бяха единодушни, че честността, заедността и единството са на първо в човешките отношения. Затова местните заявиха подкрепата си за ✅️8️⃣🗳 „ДПС-Ново начало „, за водача на листата в старозагорско Халил Летифов и председателя на ДПС Делян Пеевски с номер 8️⃣✅️🗳.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *