Кандидатите за народни представители от „ДПС – Ново начало” се срещнаха с жителите на гр. Крън

Кандидатите за народни представители от „ДПС – Ново начало”: Шендоан Халит, д-р Тунджай Йозтюрк, Метин Качан, Юзеир Кенан, Венелина Маджарова – Саид, Силвия Иванова и Ахмед Мехмед, се срещнаха с жителите на гр. Крън. Пред тях Шендоан Халит отчете свършеното от него и народния представител Халил Летифов, който сега е водач на листата на коалиция „ДПС – Ново начало” и зам.-председател на Движението. Сред темите, които Халит засегна, бяха инфраструктурните обекти, които са се случили и предстои да се реализират в града с помощта на ДПС, както и наболелият въпрос за изграждането на кръгово кръстовище на главния път Казанлък – Шипка при разклона за гр. Крън.

В хода на срещата, която премина в добър диалог, кандидатите за народни представители, а и присъстващите в залата крънчани, подчертаха пряката ангажираност на Халил Летифов към Крън и другите населени места в региона. „Години наред той ни е помагал и продължава да го прави и отново заслужава нашата подкрепа. Подкрепата на Халил е всъщност подкрепа за самите нас, защото той ще бъде нашият глас в Парламента”, сподели в края на срещата един от присъстващите. Към него се присъедини друг, който каза, че откакто председателят на ДПС Делян Пеевски е начело на Движението, помощта на партията в региона е видима.

Срещата премина емоционално и с дебат по различни въпроси. Сред коментираните теми бе тази за заедността. „Ние сме за защита на равните права, равните възможности и справедливостта за всички, независимо от пол, религия, етническа принадлежност, възраст или личностен избор. „ДПС – Ново начало” вече подкрепи вероизповеданията в страната, като осигури над 30 млн.лв. за храмовете, както от източното православие, така и от мюсюлманското вероизповедание.”, обясни народният представител и кандидат за такъв в следващия Парламент Шендоан Халит.

За него, за Халил Летифов и другите кандидати от листата на „ДПС – Ново начало” можете да гласувате с номер 8️⃣ в бюлетината. Доверие се гради с години и такова вече има изградено между Движението, Летифов и хората в региона. Нека добрите неща в Крън и община Казанлък да се случват. Номерът на бюлетината, за да се гарантира това, е 8️⃣ – за ДПС, за Халил Летифов, за новото начало в България. 🇧🇬8️⃣✅🗳️

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *