Искра Михайлова: Ще освободим ли овладения си град? От вас зависи. От всеки един.

❤️Събота и неделя разговаряхме с жителите на кварталите Казански, Трите чучура и Железник, където в повечето секции Възраждане вече няколко поредни избори печели първо място.

📍Като най-голям проблем на община Стара Загора можем да изведем обезлюдяването, липсата на свежи инвестиции и постепенното замиране на града ни. Стара Загора от конкурент на Пловдив само преди 20 години, се превърна в подобие на краен квартал.

❗Всичко това е след управлението на ГЕРБ вече 17 години. Сега същите тези унищожители са издигнали кмета, провалил града ни и превърнал го в град – сянка, без хора и поминък, за депутат. Защо ли? За да изтегли някой глас от заплашени и притиснати хорица, чиито съдби държи в ръцете си през бизнес кръговете до себе си и с други властови похвати. Доскоро всичко това го виждахме от ДПС през кметовете на Павел баня и Гълъбово. Вече и Стара Загора е в тази класация.

‼️Уважаеми старозагорци, ще го позволите ли отново? Докога? Докога ще толерирате купения и овладян вот на ГЕРБ и ДПС да решава вашето бъдеще?

🇧🇬 Докато говорехме със съгражданите си за пореден път стана ясно, че всички мислим еднакво. Сега е времето обаче думите да се превърнат в дела. Зависи от вас. От всеки един.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *