Иса Бесоолу: Изградихме детски площадки във всички населени места в павелбанско

Ds olil

В Община Павел баня вече няма населено място, в което да не е изградена детска площадка. Така кметът Иса Бесоолу изпълни още един поет ангажимент към съгражданите си в началото на първия и след това във втория си мандат.

”Още през 2019 г. дадох дума, че ще се погрижа за населените места – както за инфраструктурата, така и за местата за детски игри. От тогава насам с екипът ми направихме редица ремонти на детски ясли и градини, училища.

Днес вече можем да се похвалим и с изграждането на детски площадки във всички населени места от общината. всичко това обаче нямаше да бъде възможност, ако не бе подкрепата на народният представител Халил Летифов, който е зам.-председател на ДПС и водач на листата с кандидати за народни представители от „ДПС – Ново начало” в област Стара Загора.

Казвам го, защото истината трябва да се казва”, заяви кметът Иса Бесоолу. Само през 2024 година по Национална програма „За чиста околна среда” бяха одобрени за изграждане шест детски площадки на територията на община Павел баня, както и в ОУ „Васил Левски“ – с. Горно Сахране, където беше изграден кът за отдих на учениците. Съоръженията вече са монтирани в селата: Турия, Манолово и Търничени, както и в гр. Павел баня. Бяха поставени и съоръжения в детските градини в с. Габарево, с. Александрово и гр. Павел баня. Така от 2019 г. до 2024 г. на територията на община Павел баня няма населено място без изградена детска площадка.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *