Илиана Жекова: Нека на 27 октомври да сложим край на безвремието с номер 18 в бюлетината и преференция 104

Ds olil

Срещите ни с хората продължават, за да чуем мнението им, проблемите и предизвикателствата, които стоят на дневен ред пред всички нас. През последните години, местната власт остана единствения стълб на стабилност в страната. Но вече и те изнемогват. А хората са прави да искат развитие и инвестиции в своите населени места. За това общините трябва да бъдат подкрепяни от държавата, за да могат да реинвестират в населените си места.

‼️ Основните ни приоритети са:

✅ Привличане на средства на територията на региона и акцентиране върху пътната инфраструктура, за да може хората да живеят, работят и се развиват спокойно;

✅ Законови промени за създаване на общинска полиция, която да изпълнява задачи, свързани с опазване на обществения ред, да осъществява контролната и административнонаказателната дейност на местната власт.

👉🏻 Имаме енергията и ентусиазма да постигнем нашите цели, защото политиката е поле за изпълнение на задачите, поставени от хората.

Нека на 27 октомври да сложим край на безвремието с номер ✅1️⃣8️⃣ в бюлетината за работещите политики на ГЕРБ/СДС и преференция ✅1️⃣0️⃣4️⃣ за мен.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *