Илиана Жекова, ГЕРБ – СДС: Ангажираме се с подмяна на водопроводната мрежа в град Шипка

Илиана Жекова, Андриян Качанов и Валентин Кралев, кандидати за народни представители от ГЕРБ – СДС в Старозагорски избирателен район, посетиха град Шипка, където спомените за опустошителната градушка преди четири месеца все още са живи в съзнанието на хората.

По време на разговорите гражданите коментираха как е реагирала държавата в тази ситуация. Една част от хората са получили помощ, но на други не са се оправдали очакванията за финансова подкрепа.

Илиана Жекова поясни, че в условия на липса на редовно и стабилно правителство и когато държавата се управлява от служебен кабинет, а министри се сменят през 2 – 3 месеца, очевидно е, че няма кой да носи отговорност и да контролира изпълнението на дадените обещания за държавна подкрепа на бедстващите хора и семейства от Шипка.

Жекова подчерта, че по време на управлението на ГЕРБ ангажиментите към гражданите в условия на бедствие са били изпълнявани стриктно.

„Град Шипка винаги е била приоритет за ГЕРБ и ако съставим редовно и стабилно правителство, поемаме ангажимент да бъде извършена подмяна на водопроводната мрежа на града. Затова е от изключителна важност да се гласува за ГЕРБ – СДС. Всеки глас за нас, за № 18, е глас за редовно и стабилно правителство, което може да носи отговорност!“ – заявиха кандидатите на народни представители.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *