Илиана Жекова: Бизнеса иска сигурност, стабилност и предвидимост

Бизнеса иска сигурност, стабилност и предвидимост, за да продължи да инвестира, да разкрива работни места и да гарантира устойчивост на производството.

Благодаря за срещата и подкрепата на управителя на едно от казанлъшките производствени предприятия – г-жа Крачева, на работниците и служителите! Въпреки трусовете в държавата, фирмата продължава да работи, да участва активно като партньор в дуалната форма на обучение и привлича млади хора!

‼️ От ГЕРБ-СДС сме поели ангажименти за:

✅ Подкрепа на работодатели, които изграждат образователна среда за дуално обучение включително и чрез данъчни облекчения.

✅ Осигуряване на стимули за работодателите за внедряване на нови технологии, нови професии и адаптиране на работни места при криза.

✅ Разработване на Програма 60/40 за 60 000 младежи, които след завършване на училище и/или университет да останат да работят в България за период от 12 месеца. Като държавата да поеме 60% от осигурителният им доход, а след изтичане на този период, работодателят да има задължение да запази заетостта за период от 12 месеца. Програмата ще бъде в подкрепа на работодатели, осигурили трудова заетост на хора без трудов стаж, в това число и за лица с минимален трудов стаж от общо 12 месеца към момента на наемане, които не притежават акции или дялове в търговски дружества.

✅1️⃣8️⃣ за ГЕРБ-СДС

✅1️⃣0️⃣4️⃣ преференция за мен.

Доверете ми се, няма да ви подведа!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *