За Възродена България – с бюлетина 12

Ds olil

С поредица срещи в цялата страна и медийни участия  на кандидатите за народни представители, днес Политическа партия „Възраждане“ закрива своята кампания за избор на състав на 51-то Народно събрание.

Една кампания, в която българските граждани имаха реалната  възможност за честен, открит и принципен диалог с народните представители на партията и нейните нови кандидати, по проблемите на България  и днешния ден на българския гражданин.

По време на четирите седмици  се срещнахме с хиляди от вас, гражданите на Старозагорска област.

 Възрожденците бяхме в  кварталите, в които няма питейна вода и канализация от десетилетия, въпреки обещанията на различните власти.

Бяхме при миньорите и техните семейства, които продължават да се страхуват за хляба, работата и бъдещето си.

Бяхме при лекарите, при медицинските сестри, чийто труд продължава да е недооценен и те продължават да напускат страната. За да имат по-достойни доходи.

Бяхме сред учителите и родителите, притеснени от набезите на различни НПО-та, които с чуждо финансиране изпълняват съмнителни интереси.

И които са силно разтревожени, че и днес, въпреки законовите мерки и райският газ, и наркотиците са отново достъпни до децата им. И настояха за крути мерки в тази посока.

Бяхме и сред представители на съдебната система и адвокатурата, сред представители на местните власти, които поискаха истинска държава и работещи институции.

Справедливо правосъдие и справедливи средства  за общините.

Бяхме в селата, които продължават да се обезкръвяват, а малкото останали хора там да се опитват неистово да запазят живота в селото си.

Бяхме при представителите на малкия и среден бизнес, които поискаха: истинска грижа от страна на държавата, противодействие на корупцията  и възможност да работят свободно. Да създават работни места и да имат възможност да плащат по-добри възнаграждения на своите работници.

Бяхме при България. Истинската. При която винаги сме били и която е уморена от експериментите на различните власти, поставяли я на дръвника, в името на лични цели.

Време е на това да се сложи край, но за да се случи това, трябва да сме много. Нужни сте ни.! За да се случи онази България, която мечтаем и която заслужаваме, нужно е тази неделя всички да гласуваме.

Свободни, смели, категорични, със своя глас.Стига експерименти! Време за Възраждане!

С бюлетина номер 12

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *