Драгомир Стоойнев: В Пъстрен и Братя Даскалови ни посрещнаха с въпроса – докога?

❗️❗️❗️В Пъстрен и Братя Даскалови ни посрещнаха с въпроса – докога? Докога държавата ще кара по инерция и докога ще продължават скандалите?

❗️Хората са уморени – искат сигурност и стабилност в работата и доходите. Всички усещат по джоба си ръст на разходите, но не виждат решение.

🔺Една от основните теми бе – ще има ли държава, която да прави реформи. Поколението на възрастните ни родители и нашето се уморихме от реформи, но сега отново ги искаме. Защото свободата на пазара и липсата на държава унищожиха земеделието, съсипаха малкия и средния земеделец и животновъд и оставиха множество млади хора без перспектива.

🔺Здравето бе другата тема – то е най-скъпото не само преносно, но и буквално. Как така има милиарди в Здравната каса, а лекарствата са толкова скъпи, защо пациентът непрекъснато доплаща.

🚩 Точно на тези въпроси отговор има в програмата на #БСПОБЕДИНЕНАЛЕВИЦА за ускорено развитие на България в #100решения. Изберете #номер28 за безплатни лекарства за деца и възрастни, за подкрепа на младите семейства и раждаемостта, за данъчни облекчения за децата ни, които работят и си плащат осигуровките си в България!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *