ДПС: От подкрепа имат нужда пенсионерите и възрастните хора, за да живеят достойно старините си

Едно от населените места, в които винаги сме били посрещани топло, е казанлъшкото село Кънчево. Там хората са сърцати и не се притесняват да споделят проблемите си с нас. 🩵
👉🏻И тази среща мина така: в разговори за нерешените въпроси на селото и пенсиите на хората и, като цяло, бе засегната темата за социалната отговорност на политиците.
Кандидатите за народни представители в лицето на Шендоан Халит, Юзеир Кенан и Метин Качан взеха отношение по всеки поставен въпрос. Те посочиха, че всеки български гражданин, независимо от неговите възраст, пол, етнос и религиозно положение, заслужава социална защита. Младите хора и семейства, активното трудоспособно население на България се нуждае от подкрепа, която ДПС има куража да подсигури.
🎙️”От подкрепа имат нужда пенсионерите и възрастните хора, за да живеят достойно старините си и в бъдещото Народно събрание и Европейския парламент ние ще продължим да работим за тях!“, заяви Шендоан Халит, който е и областен председател на ДПС – Стара Загора.

✔️Предизборните срещи на кандидатите за народни представители и за представители в Европейския парламент продължават и в следващите дни.

#заедносхората
#пи2024
#дпс
#MRF
#евроизбори
2️⃣8️⃣✔️

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram