„ДПС – Ново начало”: ”Без стабилност в държавата всички програми на политическите партии остават едни добри пожелания!

Кандидатите за народни представители от „ДПС – Ново начало” Мехмед Зейнел и Валентин Георгиев взеха участие в среща – дискусия, организирана от КРИБ и „Клуб на работодателя” – Стара Загора, която се проведе в областния град. Поканени да участват бяха представители на бизнес-организациите и на парламентарно представените политически партии и коалиции от 27-ми МИР – Стара Загора в 50-тото Народно събрание.

👉🏻В хода на срещата бяха обсъждани много въпроси по различни теми от дневния ред, както на региона, така и на страната. Сред тях бяха: борбата с корупцията и съдебната реформа, стимулиране на бизнеса в региона в условията на „зелената сделка”, „за” или „против” обвързването на минималната работна заплата със средната, „за” или „против” оптимизация на държавната администрация (намаляване броя на служителите), образование и дуално обучение, здравеопазване.

❗️🎙️❗️”Без стабилност в държавата всички програми на политическите партии остават едни добри пожелания! Затова „ДПС – Ново начало” (👉🏻8️⃣✔️🗳️) в следващия Парламент ще работи за съставяне на стабилно нозинство от партии, които имат ясна евроатлантическа политика и излъчване на редовен кабинет с 4-годишен хоризонт”, бяха категорични кандидатите от „ДПС – Ново начало” Мехмед Зейнел и Валентин Георгиев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

🍀
🇧🇬
🍀
8️⃣

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *