ГЕРБ: Подаваме ръка и чуваме теб!

Разположената шатра в центъра на градския площад „Севтополис“ в Казанлък на ПП ГЕРБ ежедневно приема стотици казанлъчани, а и гости на града, които желаят да се запознаят с политиката на партията за идните парламентарни и европейски избори.

Всеки ден казанлъчани имат шанса да разговарят лично с един от тримата кандидати за народни представители от 27-ми многомандатен избирателен район: Илиана Жекова, Пламен Едрев и Пламен Георгиев.

В диалог с всеки гражданин, кандидат-депутатите чуват гласа на хората, научават за тревогите им, разбират за очакванията им. Казанлъчани задават текущи въпроси и от работата на все още действащия Парламент на Илиана Жекова, която вече за 5-ти пореден път е част от народните представители на ПП ГЕРБ.

Здравеопазване, икономика, образование, доходи, инфраструктура – тези са основно темите, които вълнуват гражданите, и по които се интересуват от реални решения и изпълнени обещания.

С апел за връщане към нормалността и установяване на ред в държавата се обръщат тримата кандидати в срещите си с казанлъчани. „Със силно мнозинство и мощна подкрепа, можем да подредим нашата България и знаем как да върнем устойчивото развитие на страната ни за идните години“, убедени са Жекова, Едрев и Георгиев.

„СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ В СИГУРНА ЕВРОПА”- това е мотото на кампанията на национално ниво на ПП ГЕРБ.

Подкрепи кандидатите на ГЕРБ-СДС на 9 юни за Народно събрание с бюлетина 22.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram