ГЕРБ и футболът събраха казанлъчани в общ спортен празник

В унисон с кампанията на ПП ГЕРБ в Казанлък, изцяло с грижа за здравето във връзка с предстоящите избори за Народно събрание и Европарламент, партията организира за казанлъчани купа „Здраве“.  Във футболната надпревара се включиха както професионални футболисти, така и любители на играта.

За тези избори, партия ГЕРБ в Града на розите избра да насочи своите усилия изцяло към здравето на хората, като за целта организира специална линейка, която да обикаля в града и казанлъшките села с екип от здравни специалисти, които напълно безплатно проверяват основните жизнени показатели на гражданите.

Именно с мисъл за доброто здраве и тонус, ГЕРБ-кандидатите за народни представители от 27-ми Многомандатен избирателен район, казанлъчаните Илиана Жекова, Пламен Едрев и Пламен Георгиев, бяха  част от инициативата купа „ЗДРАВЕ“, която се проведе в Казанлък.

В импровизирана футболна надпревара, разделени в четири отбора, играчите се впуснаха в състезание, победата в което бе специално подготвена купа.

Носител на“ Купа Здраве “ бе отборът на „Милуоки „. Другите три отбора получиха грамоти за участие , като на второ място бе отборът на „Нешстрой “ ,на трето място „Лъвовете“ и на четвърто място бе отборът на „Непобедимите „.

Мъжкият отбор на „Розова долина“ също подкрепи инициативата на ГЕРБ, но без да вземе участие.

Подкрепете кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС на Казанлък с бюлетина 22.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram