ГЕРБ в Пенсионерския клуб на Крън: Вие сте мъдростта и нашият пример!

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ от 27-ми многомандатен избирателен район , казанлъчаните Илиана Жекова, Пламен Едрев и Пламен Георгиев, осъществиха непринудена и приятелска среща с възрастните хора на град Крън. В изключително ведра и приятелска атмосфера, те дискутираха местните трудности, притесненията на жителите там, възможностите за разрешаването им.

Възрастните хора от пенсионерския клуб в малкото градче посрещнаха кандидатите от ГЕРБ с надежда, с думи на приветствие и желание да споделят вълненията си.

„Винаги съм уважавала мъдростта на възрастните, защото смятам, че имам много какво да науча от тях. Надявам се да получим вашата подкрепа, за да успеем да върнем нормалността в държавата“, с тези думи Илиана Жекова започна обръщението си към пенсионерите от Крън. Тя наблегна на темата за пенсионната реформа, за увеличението на пенсиите, което ще бъде факт от 1-ви юли тази година, с плануваните 11 %, както е заложено в Държавния бюджет.

„Тежестта, която ние от ГЕРБ имаме като мнозинство в Народното събрание, се надяваме след изборите да е още по-значителна, а това може да се случи само с повече депутати- само така можем да бъдем сила“, каза още Жекова.

Тя призова хората с тяхно съдействие, да се постигне обединение, за да се върви напред и да се постигат резултати. „Борим се да сме първи, но с голям резултат“, подчерта още Илиана Жекова. Тя допълни още, че е от особена важност Казанлък да има свой представител в Парламента, защото по този начин големите и мащабни проекти на града намират реализация и финансиране от държавата. Някои от тези проекти вече са в ход и това е сигурен начин за подпомагане на икономиката в общината, на туризма и цялостното развитие на града.

Кандидатът за народен представител и крънчанин Пламен Георгиев не скри радостта си от факта, че срещите в предизборна атмосфера са стартирали именно в Крън и призова да гласуват с разум и воля. „Нека да спрем експериментите в държавата и да гласуваме доверие на работещите и можещи хора от ГЕРБ“, с тези призиви и с червена роза за всяка дама, Пламен Георгиев засвидетелства своята готовност да помага на жителите на Крън и да е техният глас в Парламента.

„Включих се в листата н ГЕРБ, защото дълги години съм работил в тясна връзка с кмета на Община Казанлък госпожа Галина Стоянова и винаги съм срещал уважение, подкрепа и достойно отношение. Сега е мой ред да отвърна с готовност да работя с разум и сърце за каузата на обществото“, така се обърна към възрастните хора в Крън кандидатът за депутат Пламен Едрев. Лютиерът показа свое произведение- ръчно направена от него цигулка, участвала в парижката Филхармония на престижен конкурс тази година. „Избрал съм да остана в Казанлък, да работя с любов за Казанлък и тук да развивам своето призвание“, сподели Едрев.

С пожелание да бъдат здрави и позитивни – така тримата кандидати за народни представители от 27-ми многомандатен избирателен район от ГЕРБ – Илиана Жекова, Пламен Едрев и Пламен Георгиев завършиха позитивната си среща в Пенсионерския клуб в Крън.

Подкрепете кандидатите на Казанлък от ГЕРБ-СДС с номер 22 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram