Венелина Маджарова – Саид – кандидат за народен представител от „ДПС – Ново начало” не дели хората и никога не го е правила

Откакто в казанлъшкото село Копринка кмет е Кенан Саид от ДПС, не чакат неволята, а запрятат ръце и сами си вършат работата. Такъв е случаят и този път. Местното читалище „Пробуда”, което е създадено през 1920 г., е единственият културен център в населеното място. Там се събират млади и стари, хем на раздумка, хем да му вдъхнат живот с различните си инициативи. Зададе се празник на селото, местните се включват. Зададат се Коледа, Нова година, Великден местните отново участват в културната програма. И така вече повече от 100 години читалището в Копринка не спира да поддържа огъня на традициите жив.

🩵 Един от пазителите на тези традиции е Венелина Маджарова – Саид – кандидат за народен представител от „ДПС – Ново начало”, която е изключително инициативен човек, с активна гражданска позиция и отговорност към случващото се в селото и региона.

🎙️Тези дни тя сподели в социалните мрежи за освежаването на част от фасадата на НЧ „Пробуда – 1920” в с. Копринка и написа: „Докато други говорят, ние действаме.” И наистина е така. Защото, за разлика от мнозина политически формации, които обикалят населените места с голяма „кошница” обещания, „ДПС – Ново начало” е на терен и заедно с хората работи за това населеното им място да става все по-уредено и облагородено.

🎙️

„Ние знаем, че след като приключат изборите, ще продължим да бъдем на терен до хората и ще продължим да им помагаме. А онези, които днес обикалят с празните си обещания, утре няма да ги има и ще са забравили въобще, че са били тук”, допълва кандидатът за народен представител от „ДПС – Ново начало” Венелина Маджарова – Саид, която не дели хората и никога не го е правила, защото е убедена, че заедността и разбирателството са основополагащи за едно общество.

👉🏻За нея и листата на „ДПС – Ново начало” можете да гласувате с номер 8️⃣✔️🗳️ в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *