Българското розово масло и етеричните масла остават извън класификацията за опасни продукти благодарение на ръководството на ДПС и лично на Халил Летифов

Розовата кампания е на финала си. Розовият цвят се дообира… Градините скоро ще загубят цвета и аромата си, отдали се на почивка до следващия месец май, когато в редовете ще запристъпват новите работници, за да приберат новия цвят. И така ще се занижат месеците и годините… отново и отново.

🌸 Част от продукцията вече пътува, а друга скоро ще замине към парфюмерийната индустрия и медицината. И така нашата маслодайна роза ще продължи да разказва за България пред света. Ще разказва за себе си, за трудностите си в годините, но и ще полага основите на бъдещото си съществуване, което само до преди половин година беше застрашено.

📍Обявяването преди година в Европейския парламент (ЕП) на нашето розово масло за опасен химичен продукт поставяше на риск съществуването не просто на цял един бранш, но и на основния поминък на хората в Долината.

🍀Тогава, благодарение на ръководството на ДПС и лично на Халил Летифов – днес водач на листата в област Стара Загора, на кмета на Община Павел баня Иса Бесоолу, който провокира широк отзвук по проблема, както и на евродепутатите от ДПС/“Обнови Европа” Искра Михайлова, Атидже Алиева – Вели и Илхан Кючюк,

които светкавично се ангажираха с темата, започнаха редица срещи и разговори с представители в ЕП в търсене решение на проблема, за да стигнем до днес, когато този въпрос е в историята. Българското розово масло и етеричните масла остават извън класификацията за опасни продукти и това беше окончателното Споразумение, постигнато между Европейската комисия, Европейския парламент и Съвета.

Защо ли❓– Защото всички заедно: политици, евродепутати, кметове от засегнатите райони, обикновени граждани, застанахме рамо до рамо, застанахме всички заедно, за да защитим поминъка на страната ни.

✅

Бяхме и днес продължаваме да смe #заедносхората, защото в това е смисълът на добруването на България!

☀️🌹☀️🌸 А добруването на България „минава” и през добруването и на маслодайната ни роза, която и сега (в момента) пътува някъде по широкия бял свят, разказва за себе си и страната ни и ще продължи да го прави що са години напред.

Затова е важно, когато гласуваме, да го правим с разум и сърце в името на #заедносхората👉🏻2️⃣8️⃣✔️🗳️.

#заедносхората

#пи2024

#дпс

#MRF

#евроизбори

# 2️⃣8️⃣✔️

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram