Байрам Байрам от Павел баня: Страна, която не развива земеделието си, не може да има и прогресираща икономика

“Страна, която не развива земеделието си, не може да има и прогресираща икономика”, заяви в Павел баня по време на организираната от “ДПС – Ново начало” среща с животновъди и земеделци водачът на листата на ДПС в област Пловдив Байрам Байрам. Той подчерта, че сектор “Земеделие” заема важно място в политиките, които ДПС прави през последните 34 години. Байрам допълни, че “Земеделието” заема много важно място и в икономиката на страната: “Като човек от сферата на финансите ще кажа, че сме тясно свързани с вас, защото, когато има проблем в сектора ви, с колегите ми от ДПС в Народното събрание заедно обмисляме решенията”.

Водачът на листата от “ДПС – Ново начало” в област Пловдив подчерта значимостта на днешната среща в Павел баня, защото ще бъдат чути проблемите, които Движението ще трябва спешно да започне да решава.

“Считам, че, както до сега сме се справяли с всички кризисни ситуации, и този път в тясна връзка с вас ще успеем да го постигнем”, заяви с оптимизъм Байрам Байрам.

Той подчерта и заслугата на председателя на ДПС Делян Пеевски за решаването на редица конкретни казуси в сектор “Земеделие”.

👉🏻 за решаване на кризите в сектор “Земеделие” 👉🏻8️⃣✅🗳️

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *