Nostrabet Tipster League – Игра с футболни прогнози и награди

Включете се в новото предизвикателство на НостраБет, където можете да сверите знанията си в сферата на футбола с хиляди други играчи. В случай че се представите на ниво и познаете най-голям брой срещи, ще се сдобиете с атрактивна награда. Най-важното за участниците е, че не рискуват пари, за разлика от залозите в букмейкърите. Давате прогнози за предстоящите мачове, трупате точки и се изкачвате в подреждането.

Какво представлява Nostrabet Tipster League

Типстър лигата, организирана от Nostrabet, е безплатна игра с прогнози, в която могат да се включат пълнолетни лица. Участието е свободно, не се заплаща входна такса, а доброто представяне е поощрено с парични и предметни награди.

До момента са записани хиляди играчи, които водят битка за месечното и генералното класиране. Ако искате да станете част от обществото на НостраБет, трябва да преминете процес на регистрация. Изпълнява се много лесно – само срещу попълване на имейл, имена и парола за вход.

В зависимост от датата на присъединяване, получавате различен брой точки. Например включилите се до 7-о число на месеца – стартират със 100 точки, тези от 8-о до 14-о число с актив от 75 точки, от 15-о до 21-во число – с 50 точки. Затова побързайте да встъпите в безплатната игра и да увеличите шансовете си за печалба.

Какви футболни прогнози се приемат в Nostrabet

Платформата е подходяща за всички фенове на футбола, без значение дали симпатизират на Висшата лига на Англия, испанската Ла Лига, или на германската Бундеслига. Добавени са мачове от елитните турнири и първенства, на които можете да упражните знанията си и да завоювате точки за месечното класиране.

Всеки ден се публикуват десетки събития, налични за залози на голове, краен победител, хендикап, точен резултат. Те са придружени от ставки на няколко легални букмейкъра, което Ви дава възможност да се спрете на най-доброто предложение.

Сумата на облога се умножава по коефициента, за да се определи броя на спечелените точки. Например, ако направите предвиждане на пазар със ставка @3.00 и заложите 10 точки, ще спечелите 30 точки. Нетната печалба в случая е 20 пункта, които допринасят за по-висока позиция в таблицата.

Важно е да отбележим, че Nostrabet има право да отмени залог, ако той е направен на събитие със сгрешен коефициент.

Каква е стойността на наградите в играта

Участието в Nostrabet Tipster League може да Ви донесе два типа награди. Всеки месец се съставя класиране и първите 10 от него печелят следните суми:

Ø  1-во място – 300 лева;

Ø  2-ро място – 250 лева;

Ø  3-то място – 150 лева;

Ø  4-о място – 75 лева;

Ø  5-о място – 50 лева;

Ø  От 6-о до 10-о място – 35 лева.

Освен ежемесечният награден фонд на стойност 1000 лева, НостраБет предвижда печалби за генералното класиране. То ще се формира на 29 май 2022 г. и ще включва спечелените точки от играчите за всеки месец. Ако заемете позиция в топ 5, ще завоювате iPhone 13 Pro, PS5, дрон DJI Mavic Mini Combo, 500 лв. или 300 лв.

Паричните печалби се изплащат на печелившия участник чрез Easypay или PayPal, докато предметните се изпращат с куриерска фирма по желание на потребителя.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram