Nostrabet Tipster League – Игра с футболни прогнози и ГОЛЕМИ награди

Специализираният сайт за хазартни забавления Nostrabet дава шанс за изява на всички фенове на силните емоции. Медията организира собствена игра с футболни прогнози, която предоставя на нейните потребители възможност да спечелят големи награди. Останете с нас, защото в следващите редове ще ви разкажем повече за инициативата.

Nostrabet Tipster League – покажи уменията си на познавач

Отваряйки специалната Tipster League секция на Nostrabtet.com, всеки посетител на сайта може да се регистрира и да участва в голямата игра с прогнози. Посредством своите успешни предвиждания, можем да участваме в класирането и да събираме точки. Всеки, който се класира за парична награда, ще получи съответния брой Nostracoins – фиктивна валута, разработена от сайта специално за типстър лигата.

Всеки посетител на Nostrabet Tipster League може да види както месечно класиране за отделните месеци, така и генерално такова, което е с най-голяма тежест за големите награди в края на сезона.

Общият награден фонд на играта е 1000 Nostracoins на месец (равносилно на 1000 лева), които са разпределяни между десетте най-добри познавачи, а в края на сезона ще бъдат раздадени и впечатляващи предметни награди – нов смарт телевизор, електрическа тротинетка, смарт часовник, блутут колонка и оригинална фланелка на любимия отбор.

Как да участвам в типстър лигата на Нострабет?

Технологията на участие в Nostrabet Tipster League е съвсем проста и няма да затрудни любителите на футболните прогнози. Достатъчно е да си създадете акаунт за участие в играта, а след това и да започнете да поставяте своите прогнози. Следете мястото си в месечното класиране, както и в генералното такова, за да имате ясна представа как се движите спрямо другите участници.

Полезно е да знаете, че участие в играта можете да си осигурите и чрез някой от профилите си в социалните мрежи. Достатъчно е да следвате стъпките на екрана, за да извършите регистрацията и по този начин.

В зависимост от това кога се включите в играта, вие ще стартирате месеца с определен брой точки. Към всяка своя прогноза можете да напишете и своите аргументи, което от своя страна ще бъде от пола на останалите читатели на сайта да си помогнат в залозите.

От Нострабет напомнят, че участието в играта е напълно безплатно и няма каквито и да е включени такси за целта. Играчите могат да получат допълнителен брой точки и за всеки приятел, който поканят за участие в инициативата. Вече поставен залог не може да се редактира.

Какво представлява Nostrabet?

Nostrabet е един от най-старите и авторитетни сайтове у нас, специализирани в сферата на хазарта. Медията може да се похвали с висок авторитет в тези среди, като там ще откриете не само актуални новини, но и изчерпателни ревюта на различните букмейкъри и казина, и техните функционалности. Екипът на сайта е съставен от доказани професионалисти, разполагащи със солиден опит в сферата на хазартната индустрия.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram