Nostrabet съветва как се ползва ‘Създай залог’ в WINBET

Все по-често откриваме, че спортните фенове търсят нови и малко по-смели варианти за висок адреналин от една футболна среща (това не е единствената дисциплина, брандът предлага и други, но даваме този пример като най-популярен). И в секцията Winbet залози от Nostrabet ще открием редица полезни съвети за използването на всички оферти, но след като имаме поглед към една конкретна, нека се запознаем с нея. Опцията „Създай залог“ може да бъде открита за определени дербита, както в секцията „На живо“, така и преди старта на любимо дерби.

Ще открием предложението, когато разглеждаме всички пазари за конкретно събитие. Търсете точно опцията с това име. Родният букмейкър е поставил тази опция и въвежда някои от добре познатите пазари. Имаме достъп до залог за краен резултат, 1-ви гол, двоен шанс, брой голове, двата отбора да отбележат и други.

Защо точно тази опция носи името „Създай залог“, след като така или иначе виждаме, че в повечето случаи са налични същите предложения и при другите варианти за спортна прогноза? Нека започнем с това, че феновете могат да използват повече от един пазар, за да повишат своя коефициент, но към това не трябва да забравяме, че рискът също расте.

Нека дадем един пример, да си представим, че ще гледаме примерен мач на Лудогорец срещу Арда. Няма нищо лично срещу двата отбора, просто знаем, че единият е значително по-конкурентен от другия. Можем да изберем автора на първи гол, победител, брой голове и така да увеличим значително крайната печалба. Все пак искаме да напомним, че това не е съвет за правенето на залог, не е и прогноза, а само пример.

При положителен резултат, разполагаме с три успешни прогнози, един залог и значително по-висок коефициент. Какво още трябва да знаем за тази опция? Освен създаването на залог от няколко прогнози, трябва да запомним, че все пак тази опция може да не е налична за всички видове спортове или за определени дербита. Букмейкърът запазва правото да предлага тази опция за определени срещи по негова преценка.

Сега трябва да обърнем внимание и на съветите, които експертите предоставят за използването на тази опция. Запомнете, че броят избрани пазари влияе пряко на риска, който поемате. Обикновено са налични и ограничения между 6-7 максимални прогнози за една среща. Не си мислете, че това ограничение идва от букмейкъра, защото се страхува да изплаща печалби – чували сме и такава версия. Експертите посочват, че всичко трябва да се разгледа през призмата на статистиката, просто не е възможно да се познаят повече от посочения брой прогнози.

При маркирането на максималния допустим брой оферти в дадена среща, клиентът отново поема доста сериозен риск, а за успех е необходимо да се изпълнят всички налични прогнози, следователно трябва да помним ясно, че тук няма нищо сигурно, особено след като на терена сме виждали най-различни изненади. Следвайки тази логика, единственият вариант за малко по-високи шансове при избора на този вид залог, може да се смятат различните спортни анализи, медиите и мнението на различни типстъри.

Родният букмейкър винаги се стреми да предостави колкото се може по-добри коефициенти, особено след като знаем, че е и генерален спонсор на някои от професионалните български тимове. Създаването на залог често не може да използва функции като кеш-аут, но това е световна практика при редица оператори. Това е залог, който подсказва на бранда, че самият фен е сигурен в своите решения.

Не на последно място ще трябва да запомним, че спортните фенове трябва да знаят един много важен елемент – в нито един момент не можем да говорим за сигурни печалби, гаранция за успех, обещана печалба и други. Букмейкърът ясно посочва, че при всеки залог има риск и точно той е избор на клиентът – дали да бъде приет или не. Използвайте тази опция за забавление и спортен адреналин, това е платформа за удоволствие от любимия отбор и спорт, а не за забогатяване.

„Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram