18 медала за „Шори доджо“ от последното състезание за годината

0
10

На 16 ноември в София се проведе Международен турнир по Шотокан Карате – До „Sofia Grand Prix“, в който взеха участие 15 клуба с 280 състезателя. Казанлъшкият „Шори Доджо“, с треньор Илиян Дянков, отново се представи отлично, като каратеките ни спечелиха общо 18 медала.

„Шори доджо“ взе купа за първото си място отборно. Златните отличия заслужиха Ивелин Иванов, Теодор Далиев и Димитър Христов.

Още четири златни медали завоюваха състезателите индивидуално -Габриела Динева, Симон Димитров и Ивелин Иванов на „ката“, както и Георги Христов, с първо място на „ката“ и 3-то на „кумите“. С втори места на „ката“ са Алина Дянкова, Алекзандър Бръмчев, Стелиян Иванов, Михаил Христов и Теодор Далиев. Димитър Христов е с два бронзови медала в дисциплините „ката“ и „кумите“, с 3-то място на „ката“ е Павло Димитров. По два медала спечелиха Майкъл Далиев и Сиана Неби – 2-ри места на „ката“ и трети на „кумите“.

Това бе последното състезание за годината на каратеките, но тренировките продължават, тъй като в началото на годината предстоят няколко състезания и подготовка за Европейско първенство.

Коментари от Фейсбук