Янев все още в „Литекс”, сред „най-грубите” в „елита”

Считаният за сигурен нов футболист на ЦСКА Христо Янев все още не е подписал договор с клуба. Причината за това е „замразяването“ на преговорите с всички футболисти, докато не стане ясно какви ще са промените в клуба и ще дойдат ли очакваните от „Литекс“/Ловеч/ играчи.

Казанлъчанинът бе избран и в „Топ 3″ за „Футболист на футболистите“, сред над 700 играчи от „А“ и „Б“ групите. Гласуването бе от над 750 треньори и футболисти за сезон 2011/2012 година. С един червен и шест жълти картона, Янев е в „Топ 10″ на друга класация „Най-груби играчи“ в Елитната ни група.

Единият от собствениците на столичани Димитър Борисов преди няколко дни каза, че всичко около отбора ще бъде ясно до 9 юни.Твърде вероятно е обаче, развръзка по статуквото на „Армията“ да има чак в края на месеца.

„На този етап няма да коментираме нищо около селекцията“, лаконични бяха от стадиона на „Борисовата градина“. От „Армията“ не дадоха утвърдителен отговор на въпроса може ли Христо Янев –„Джуджето“ да се счита за абсолютно сигурно ново попълнение на клуба.

Офанзивният полузащитник в момента е на почивка в Гърция заедно с друг казанлъчанин Тодор Янчев и Велизар Димитров. Янев ще се прибере в София идната седмица и тогава ще стане ясно дали ще се стигне до завръщането му при вицешампионите.

М.Тонева

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram