Юношите на „Розова долина“ ще ни отсрамват в срещата с „Верея“ за АФЛ

Юношите на ФК“ Розова долина“, водени от треньора Антим Паральов ще излязат в сряда за победа срещу състава на старозагорския тим „Верея“в среща за Купата на аматьорсака футболна лига. „Взехме това решение защото част от състезателите ни са контузени, други търпят наказания и ще ни се наложи да разчитаме основно на юношеската ни гарнитура, която ще представи тима при гостуването ни в Стара Загора. С този състав ни се налага да водим битки и в Югоизточната „В“ група и за Купата на АФЛ“, коментира изпълнителният директор на ФК „Розова долина“ Кънчо Папазов. Срещата ще започне от 15 и 30 часа.
Мачът на казанлъчани ще съвпадне по време с едно тържествено събитие за Община Стара Загора.
В 12.00 ч. на 23 октомври най-ценният европейски футболен трофей – Купата на УЕФА Шампионска лига пристига в Стара Загора, където ще завърши европейската обиколка, започнала на 20 септември в Берлин. Специалният атрактивен двуетажен автобус с купата ще бъде на площада пред административната сграда на Община Стара Загора.
На специалната сцена по време на церемонията по откриването, която започва в 12,15 ч., кметът Живко Тодоров ще връчи званието „Почетен гражданин на Стара Загора“ на старши треньора на ПФК „Берое“ Петър Хубчев. Ще бъде оформен специален кът с купите, завоювани от футболистите на Берое, които също ще присъстват на събитието. От 12,30ч. до 13.00 ч. всички желаещи ще могат да се фотографират с трофеите и с любимите си спортисти. Очаква се на площада да пристигне и мощна агитка от Фенклуба на зелените.
Водещи на седемчасовата програма, която започва в 11,30 ч., ще бъдат актьорите Гергана Христова, Димитър Живков и Янчо Димитров.
През цялото време всички желаещи ще могат да докоснат оригиналната Купа на УЕФА Шампионска лига, която ще бъде връчена на отбора победител в Лисабон през 2014 година, и да си направят снимки с нея.
„Няма как да не почетем с присъствието си Купата на европейските шампиони“, съобщават от щаба на ФК „Розова долина“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram