Юношите взеха точка в мача срещу ЦСКА на Елитната група, публиката бе на крака

Първата си точка в елитната група U17 записа юношеският тим на „Розова долина“ при гостуването на силния отбор на ЦСКА в Казанлък. Двубоят предложи много адреналин, сърцата игра, а младите ни футболисти успяха да изиграят един равностоен мач срещу съперник на именита школа. Ето как коментира втория кръг от първенството наставникът на момчетата Антим Паральов след 0:0 срещу ПФК ЦСКА U17 на стадион „Севтополис“:

„Горд съм с тези момчета! Мисля, че достойно се представихме срещу отбора на ЦСКА. Може само да съжаляваме, че в първия кръг допуснахме доста слабости за кратко време от мача с „Берое“. Смятам, че в хода на първенството обаче момчетата ще натрупат нужният опит на това високо ниво и мисля, че ще се представим доста по-достойно срещу такива силни съперници. Защо не и да побеждаваме срещу тях“, каза наставникът на футболистите. Отборът на Казанлък е единственият в Елитната група, който залага само на местните таланти, докато останалите отбори правят селекции.

Играта на казанлъчани получи безрезервната подкрепа на феновете. „Благодарим на многото наши почитатели, които ни подкрепяха през целия мач и се радвам, че им подарихме тази емоция!“, каза още Паральов.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram