Футболистите на Казанлък стартират сезона у дома

„Розова долина“ стартира сезона, посрещайки тази вечер състава на Куклен – ФК „Атлетик“ на стадиона си в Казанлък. Двубоят е от 18:00 часа. Публика до спортното съоръжение ще бъде допусната, така че феновете ще могат да наблюдават срещата, но при спазване на епидемичните мерки, разпоредени с последната заповед на здравното министерство. Заетостта на местата трябва да е до 50% от капацитета на съответното спортно съоръжение, до 1000 души на сектор, при сядане през седалка и при спазване на физическа дистанция от метър и половина между присъстващите.

За новия сезон „Розова долина“ осъществи трансферен удар с привличането на бившия футболист на „Левски“ и „Берое“, както и на националния тим на България Иво Иванов. За последно централният бранител бе в „Левски“ Карлово.

Сега той подсилва „Розите“, които завършиха на 7-мо място в Югоизточната Трета лига. Амбициите им през този сезон са за значително по-добро класиране.

19 са картотекираните състезатели. Освен Иво Иванов, още трима нови футболисти ще стартират днес с екипа на „Розова долина“. Това са Денислав Вълчев, бивш състезател на „Берое“, Руси Чернаков (от „Миньор“ Раднево) и Георги Запрянов – от школата на казанлъшкия „Арсенал 2000“.

Тимът напуснаха Кристиан Петров, Радослав Калчев, Калоян Петров и Николай Георгиев.

Две победи, две загуби и един равен мач имат в контролите футболистите на Казанлък по време на своята лятна подготовка.

Очакваме труден мач и победа след шестмесечната пауза във футболното ни първенство, коментираха от щаба на тима.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram