Фенове на „Асеновец’2005” с „офанзива” в Казанлък, два отбора картотекираха „розите”

Казанлъшкият футболен „Розова долина“ очаква с приповдигнато настроение първия мач за „есента“ на „аматьорския футбол“. С леки „болежки“ и оплаквания бяха офанзивният Николай Стоичков, опитният бранител и помощник-треньор Боян Нейчев и екскапитанът Милен Христов. Освен, че очакват трите точки от ръководството чрез председателя на УС –Пенко Манев картотекираха в Зоналния съвет на БФС в Пловдив почти два тима -24-ма играчи. Сред тях не фигурират техничните Владислав Калайджиев, Николай Иванов и Павлин Карагитлиев.

„Ще разчитаме на местни играчи, публика, бизнес и Община. За футболистите предстои тежък мач, едноразовите занимания в края на седмицата ще завършат с вероятен лагер на язовир“Копринка“, споделиха от щаба на„Севтополис“. Асеновградчани са имали претенции двубоят да не се играе в Казанлък с негативно настроение към реферите, които даже все още не са ясни. Желание, което нe е коментирано от казанлъчани за неутрален терен.

Отборът на „Асеновец’2005″/Асеновград/ картотекира 21 футболисти за новия сезон в Югоизточната „В“ група, чрез административния директор Борис Гоцев. Трима са новите футболисти в тима. Това са Светльо Асенов и Петьо Димитров, които идват от „Брестник“, както и юношата на „Локомотив“ /Пловдив/ – Джунейт Узунов. Именно „смърфовите“ разгромиха третодивизионния „Асеновец’2005″ с 8:0 в контрола, която сe игра на стадиона в парк „Лаута“ при „железничарите“ от Пловдив.Фенклубът на „Асеновец’2005″ организира посещение в Казанлък на съботния мач на градския ни стадион. Асеновградските фенове започват традиция за организирани посещения на мачовете на „Асеновец’2005″ като гост. „Нека всички подкрепим спорта в Асеновград! Само „Асеновец“!, призовават привържениците на футбола,които подготвяли „офанзива“ в Казанлък. С 63 точки асеновградчани от стадион“Шипка“ се класираха пети в изминалия шампионат, а казанлъчани останаха 15-ти с едва 32 точки от 18 отбора във „В“ групата ни. В „страстната седмица“ преди Великден ФК „Розова долина“/Казанлък/ след голов трилър и инфарктни обрати завърши 3:3 с ФК „Асеновец’2005″/Асеновград/ в мач от 28 кръг при „аматьорите“ на „Югоизтока“.След като през първото полувреме „обърнаха“ резултата в своя полза, през второто гостите направиха същото, а в продължението от 4 минути казанлъчани се добраха с дузпа до важната за нас точка.

На стадион „Севтополис при променливо пролетно време, тогава момчетата на треньора Боян Нейчев, изиграха най-силния и най-зрелищен домакински мач за пролетта.

М.Тонева

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram