Танцовите ни дуети с отличия от Купа Смолян

Златни и бронзови медали печелят в Смолян, домакин на Купа България и Открит турнир състезатели на клуб „Киара-Н“ при НЧ „Искра“. Държавните шампиони Христиан Въгляров и Виктория Петрова, които в края на седмицата ще участват в Открит турнир в Гърция, очаквано победиха в групата на юношите старша възраст на стандартни танци в Купа България. С трето място при младежи в латино-американските танци е дуетът Иван Матанов и Ивайла Мечева. Треньори на казанлъшките деца са Антония Каярова и Николай Тенев. Техни двойки, нови състезатели на „Киара-Н“ от Павел баня, дебютираха при некартотекираните двойки в „Изгряващи звезди“.

Сред призьорите в турнирите са и състезателите на клуб „Роза“с треньори Петър и Ваня Радеви. Пламен Божев и Йоанна Велева – се класираха трети при Състезатели над 19 г. на „латина“ (Купа България) и с четвърто място в клас 18A+A LA на Открития турнир.

Най-успешната двойка на клуба Стоян Петров и Елис Табакова спечелиха златни медали на „стандрат“ в клас 18A+A  на Открития турнир, и бронзови на „латина“ при състезателите над 19 г. за Купа България. В турнира за Купа Смолян Кирил Димов и Любов Нашева останаха четвърти в клас 15 С.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram