Талантливите деца на Казанлък отново отвяха конкуренцията

Множество първи и втори места завоюваха състезателите на клубовете по спортни танци от Казанлък „Роза“ и „Киара-Н“ в Открития национален турнир и Купа Стара Загора на 16 ноември.

Шампионът на „Киара -Н“ Христиан Въгляров и неговата дуетна партньорка Виктория Петрова („Алекс“ Пловдив) отново са победители в две от групите, в които участваха – в обединената за юноши младша и старша възраст, на „стандарт“ в Купата, и в клас 15 В – в турнира на старозагорския клуб „Загора Данс 2005“.

Съотборниците им Марко Георгиев и Далия Димитрова имат сребърен медал в клас 18 B+B.

Девет пъти награждаваха и двойки на клуб „Роза“. Носители на златни медали в Купата са Пламен Божев и Йоанна Велева при младежи и състезатели над 19 г. на „латина“, следвани от Николай Ламбов и Габриела Инджова. Победители при младежи и състезатели над 19 години са Стоян Петров и Елис Табакова, а след тях в класирането са Никсън Цветков и Александра Дечева.

В Открития турнир на Стара Загора първи места спечелиха Стелиан Владев и Нона Ангелова (15 Д) и Николай Ламбов и Габриела Инджова (18 A+A).

Следващият турнир за танцовите двойки е в Русе, тази събота и неделя – Открит Национален Турнир и „International Open Rousse 2019 с домакин Клуб по Спортни Танци „Настроение“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram