Със свежи попълнения в състава „Розите“ стартираха с подготовката – ВИДЕО и СНИМКИ

С отслужване на водосвет за здраве отец Николай благослови футболистите на ФК „Розова долина“, ръководството и треньорите от Казанлък за успешен втори полусезон на първенството в Трета лига-Югоизточна група. На събитието присъстваха председателят на УС на клуба Георги Мермеклиев и Янко Мермеклиев, член на УС на „Розова долина“.

23 състезатели се явиха за първата тренировка на „Розите“ след ваканцията, а след тях са и тримата млади играчи, които се присъединяват към отбора, както обяви по-рано старши-треньорът Атанас Апостолов. Това са Ивайло Димитров, Димитър Димитров и Филип Семков, възпитаници на школата на клуба.

Филип Семков започва да тренира при Боян Стоянов, а последният отбор, в който играе преди да дойде обратно при „Розите, е „Верея“ Стара Загора. Ивайло Димитров и Димитър Димитров бяха част от елитната U17 на „розите“, с треньор Антим Паральов. В последните шест месеца момчетата играха при юношите на „Арсенал 2000“, които финишираха на трето място в есенния полусезон на Зонална група – Пловдив. След силните си игри тук, двамата също стават част от мъжкия отбор на „Розова долина“.

Подготвителният период за „Розите“ ще се проведе при местни условия – на стадион „Севтополис“. Уговорени са седем контролни срещи – с отборите на „Ямбол“, „Саяна“, „Янтра“, „Димитровград“, „Черноморец“ (Бургас), Берое II (СтЗ) и „Гигант“ (Съединение).

Последните два мача са предвидени да се изиграят в един ден. Мястото и часът на срещите ще бъдат обявени допълнително.

Първенството ще се възобнови на 18 февруари. В първия си двубой за пролетта казанлъчани приемат състава на „Верея“ Стара Загора.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram