„Розова долина“ и „Лястовица“ в Топ 10 на състезанията през уикенда

С медал от Купа Долчини на старта в Дупница се завърна състезателят на „Розова долина“ Станимир Стефанов. Възпитаникът на казанлъшкия колоездачен клуб завърши с трето място на старта в събота (10 км) при Изкачването на Паничище. Станимир се състезава в групата на юношите младша възраст. Малко не достигна на Христомир Дончев от „Лястовица“ да се качи на подиума. Той остана с четвърто място. Осми завърши Стелиян Стойчев от КК „Розова долина“, а Денис Ахмед и Иван Тодоров, представители на „Лястовица“, са веднага след него в тази група.

Успешно приключи в групата на старшата възраст участието на Николай Чорбаджийски, също от „Розова долина“, който финишира шести в общия старт на 86 км.

„Лястовиците“ имат трима участника в ТОП 10 при момчетата в старта на 10 км. Най-напред в класирането (пети ) е Петър Матев, а Калоян Папазов и Кевин Хаджиев са седми и 8-ми.

Димитър Димитров и Владимир Коев отсрамиха казанлъшките участници при Мастърс. Двамата колоездачи на „Розова долина“ имат четвърто и пето място за състезанието в събота на 10-километровото трасе.

На критериума в Дупница (5 юли) „лястовицата“ Христомир Дончев финишира четвърти при юноши-младша възраст, седмото място е за Иван Тодоров. В по-горната възрастова група Ники Чорбаджийски приключи 12-и.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram